dissabte, 15 de maig del 2021

TACA D’OLI AL PARLAMENT

 Dijous 13 de maig, representants de la Taca d’oli van comparèixer davant del Parlament de Catalunya per manifestar als partits independentistes la indignació dels votants que després de 88 dies d’aconseguir el 52% dels vots encara no hi hagi pacte d’investidura ni de govern. Quina vergonya!

Als volts del migdia quatre representants del col·lectiu -de Cambrils, de Reus, de Tortosa i de Mollet del Vallès- van entrar a les dependències del Parlament per tenir una trobada, per separat, amb els tres partits: la CUP, Junts i ERC. Se’ls va lliurar el Manifest de la taca d’oli per recordar-los els compromís que van adquirir amb la ciutadania.
Mentrestant una quinzena llarga d’avis i àvies els esperàvem a la porta del legislatiu mentre discutíem la jugada de la situació d’atzucac que vivim políticament parlant, cantàvem cançons amb l’acompanyament del saxo i cridàvem lemes reivindicatius, republicans i independentistes. La nostra gran pregunta és: ¿Com és que no s’entenen? ¿És que potser porten la motxilla tan carregada de retrets que són incapaços de veure-hi més enllà del nas? ¿Tan justets són?

Segons els comissionats els tres grups parlamentaris es van mostrar receptius amb les demandes del col·lectiu. Aquesta nota resumeix l’estat de la qüestió.

“Dijous, 13 de maig els avis i àvies de la Taca d’oli vam anar al Parlament a entregar el manifest als tres partits independentistes. Ens van rebre, ens van escoltar i ens van agrair l'esforç que fem per denunciar la repressió i exigir la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i l’arxivament de totes les causes judicials contra el moviment independentista. Hem volgut donar un toc d’atenció als polítics perquè no malbaratin el 52% del vot aconseguit el 14 de febrer del 2021.”


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada